Op stap in Manchester, brak wakker worden in Parijs

Bienvenue a Paris!
Het zal je maar gebeuren:  een avond lekker doorzakken in je locale kroeg en de volgende ochtend wakker worden met een kater op het vliegveld van Parijs! Het overkwam Luke Harding uit Manchester. Afgelopen zaterdag (17 november) ging hij met wat vrienden naar de kroeg. Het leek een saaie avond te worden tot Luke besloot een drankje meer te pakken. Wat er precies is gebeurd, Joost mag het weten, maar de volgende ochtend  werd hij wakker op de Parijse luchthaven Charles de Gaulle.

Luke in Parijs

Luke werd wakker in Parijs na een avondje stappen in Manchester

Club Tokyo
Op zaterdag ging Luke met zijn vrienden uit in een club in Manchester. Het leek geen bijzondere avond te worden en ze besloten rond 4 uur om naar huis te gaan. Luke nam een taxi. Toen hij zat, voelde hij opeens zijn paspoort in zijn zak. Hierdoor kwam hij op het briljante idee om op reis te gaan. Hij droeg de taxi chaufeur op rechtsomkeer te maken – zo snel mogelijk richting het vliegveld. Ondertussen boekte hij via zijn iPhone app een vlucht voor een kleine 130 pound.
Parijs
De volgende ochtend werd hij met een gigantische kater wakker in een toilet op het vliegveld van Parijs. Van de vlucht herinnert hij zich weinig. Het zal een lekker ‘WTF-momentje’ zijn geweest. Ik ben zelf ook op vreemde plekken wakker geworden (het tuinhuisje van Marieke Denisen bijvoorbeeld), maar in een toilet in een ander land is mij nog nooit gelukt!

Twitter
Op zijn Twitteraccount poste hij meteen wat hem overkomen was. Binnen no time was zijn dorp op de hoogte. Zijn moeder werd gek toen ze het hoorde. Luke heeft er maar ‘t beste van gemaakt en is een croissant gaan eten bij de Arc de Triomph, haha. Daarna heeft ie toch maar een vlucht terug genomen. Een nieuwe 170 pound!

Story of a lifetime
Zo’n 300 pound lichter en met een kater waar je u tegen zegt kwam Luke weer terug in Manchester. Spijt heeft ie echter niet. Het zal nog vele jaren lang een mooi verhaal zijn. Daar geef ik hem zeker gelijk in. Toch zet ik de volgende keer als ik uit ga mijn reis -apps even uit. Luke heeft me op verkeerde idee”en gebracht ;-)

Social media:

1 Comment

  • Reply November 20, 2013

    Thijs

    Jeetje, wat divers!

Leave a Reply