Nooit meer je koffer kwijt!

kekke valiesjes

Jouw kekke valies kwijt? Vanaf nu verleden tijd!

Nieuw: Het view tag e-label
Eindelijk sta je daar! Na een slopende urendurende vliegreis ben je aangekomen op jouw vakantieplek. Weken keek je er naar uit en nu gaat het dan eindelijk echt beginnen. Succesvol doorsta je de douane. Je loopt naar de bagage band, nog ff die koffer ophalen en de vakantie is begonnen! Maar je koffer komt maar niet.. Hij blijkt met de verkeerde vlucht te zijn mee gevlogen. Niemand weet welke. Daar sta je dan. Vakantie geruineerd. Herken je dit? Vanaf nu is het gelukkig verleden tijd! De nieuwste uitvinding op het gebied van zogenaamde koffertags is namelijk het ‘view tag e-label’. Wat dat precies in houdt lees je hier!

De stickers met streepjes code zijn verleden tijd. Vanaf nu kun je het view tag e-label op je koffer plakken. Het ziet er eigenlijk niet eens veel anders uit dan de voormalige sticker. Echter bevat deze tag een stukje plastic met daarop een e-link. Je kunt een app downloaden op je telefoon of iPad (android/apple) en daarmee kun je de reisinformatie van het label in de gaten houden. Het systeem werkt met RFID en near-field communication technologie. Daardoor is de locatie van je koffer gemakkelijk te traceren. Komt je koffer niet aan, dan krijg je van de vliegtuigmaatschappij een sms. Met die sms kun je vervolgens in de app aflezen waar je koffer zich op dat moment wel bevindt.

Op dit moment wordt het view tag e-label slechts gebruikt door enkele vliegtuigmaatschappijen in de Verenigde Staten. Hopelijk komt het snel naar Nederland (en dan ook bij de budget airlines, waar ik altijd mee vlieg). De laatste keer toen mijn koffer niet op de band lag, was ik namelijk niet zo vrolijk. Gelukkig vanaf nu verleden tijd!

Social media:

Be first to comment