Een nieuwe camera: test test in Hamburg

dsc00021

Met mijn avontuur in Indonesië in ‘t vooruitzicht, heb ik een piepklein nieuw cameratje aangeschaft: Sony HDR AS200V. Tijdens een hectisch bezoekje aan het Indonesisch consulaat in Hamburg, heb ik hem even uitgetest.
(hoofdzakelijk schrijf ik deze blogs voor mijn ouders en opa en oma, maar met enkel opnames in het Nederlands bereik ik slechts 20% van mijn vrienden, ook mijn hele schoonfamilie is uitgesloten –> ik experimenteer even met engels :p. Ik stuur nog wel even een mailtje opa&oma)

With my upcoming adventures in Indonesia in prospective, I bought this mini action cam, the Sony HDR AS200V. During a hecticccc trip to the Indonesian consulate (or conZulate as I like to say) in Hamburg, I tried to test it a little. 

On the road in Hamburg 

Ehm… 
Ik ben niet meteen helemaal overtuigd. In het donker is hij niet helemaal scherp. Alhoewel hij wel super licht invangt, want het lijkt helemaal niet pikdonker in de eerste scene. Ik ben ook teleurgesteld over de vieze ramen van de Deutsche Bahn, maar dat is een ander verhaal. De bolling in een landscape scene, vind ik ook best storend, maar daar is een actioncam natuurlijk ook niet voor gemaakt.
Wel een grote plus: de beeldstabilisatie. Misschien merk je dat niet meteen, maar in vergelijk met filmpjes met een fotocamera, beweegt het beeld echt veel minder. En die horloge waarop je ‘t ziet is ook best wel grappig. Eigenlijk heb ik me ook nog helemaal niet ingelezen, en gewoon maar op ‘Record’ gedrukt. Voor een eerste filmpje prima!

Social media:

Be first to comment