Persoonlijk: Operahuis enzo

In 2012 – 2013 was ik acht maanden op pad. Vier maanden door Austalië en Nieuw Zeeland. Hier werken, daar kamperen. Wat een vrijheid! Daarna vloog ik door naar Taiwan – wat een verandering! De laatste 3 maanden was ik in Thailand, Laos, Vietnam en Cambodja. Een FANTASTISCHE reis. Hier lees je mijn persoonlijke verslagen!

Hola guapos y guapas,
Ik ben aangekomen in Sydney, joehoe! Ik bevind me nu dus in de stad van het Operahuis, de harbourbridge and Bondi Beach. Genieten hoor.

Ik ga ff lekker eerlijk zijn vandaag. Normaal maak er altijd schitterende verhalen van. Over die geweldige dingen die ik doe. Ik ga nu eerlijk zeggen: Ik moet er nog even aan wennen :p.

Donderdag heb ik huis en haard achter gelaten en ben ik in tha plane gestapt naar Sydney. Nouja, niet naar Sydney, maar naar Bangkok (10 uur), Taipei (3,5 uur) en toen naar Sydney (9.5 uur). Twee dagen later kwam ik dus aan in ‘t beloofde land van kangaroo’s, cowboys en surfers. En met een jetlag van hier tot Tokio (of misschien verder, aangezien dat nou op redelijke afstand ligt). Het is hier namelijk 10 uur vroeger. Ik heb echt nog steeds geen besef van tijd, en kan elk random moment van de dag in slaap vallen.

Vandaag is ons laatste dagje van onze startreis, met 8 anderen. Samen zijn we door de haven gaan varen (storm op zee), strandjes bekeken (nog steeds storm), draadloos WiFi van ‘t Operahouse gebruikt (cheapo backpackers), de bergen in geweest (van een rivier gedonderd en alles open gehaald), eerste biertjes gedronken in de club ($7.5ea.).

Het komende half jaar (?) woon ik in hostels. Daar moet ik aan wennennnn. De laatste gaan om 4 uur slapen, de eerste staan om 6 uur op. Je deelt alles. Smerige douches. Kakkerlakken op de kamers. En de prijs? 30 dollar (=28euro) per nacht. OK, Joost moet een baan zoeken, anders gaat Joost over 2 weken alweer naar huis. Aanbiedingen in de supermarkt: 2 zakken chips voor 6.5, kip nu 12 per kilo. Hoe kenk da betale??

Vanmiddag heb ik een jobinterview. Nou fingers crossed. Ill keep you posted!

G’day mate.

Social media:

Be first to comment