Thailand 2011, #8: ‘Did you see that little lady with the fried insects?’

‘Did you see that little lady with the fried insects?’

‘Did you see that little lady with the fried insects?’ werd ons gevraagd. En daar wist ik dat het fout zou gaan.. We liepen half dronken over Khao San Road in Bangkok. ‘We’re gonna find her now!’. you sure? zei ik nog. ‘There she is!’ – oh no… En zo at ik onder groepsdruk een kakkerlak van 8 cm.

Koh Lanta waren nog mooie dagen. Met een brommertje over het eiland, mooie dingen! Chillen aan t zwembad. Hermietkreeftjes pesten. Schelpies vinden, hele mooie! Kokosnoten en verse tonijn van de grill. Me gusta! Mjammiee

Koh Phi Phi was schitterend. Misschien wel het mooiste plekje op aarde waar ik ben geweest. Kleine traantjes van geluk, hihi. Helaas werd ik weer ziek, en moest ik mn 3e antibioticakuur :( Dus geen feestjes. Maar wel relax op ‘t strand. Met longtailboats van strand naar strand (geen autos/brommers). Maya beach gezien, bekend van een film. Super mooi, maar toeristisch. Een aal van 1,5meter. Jezus, sick eng best. Die kop straalde graf en ellende uit. ‘Fish and chips’ bestellen en dan vis met chips krijgen (als in; chips uit een zak, aardappel. wtf). Nog lekker thaise massages. Very nice

Vissen bij Koh Phi Phi

Vissen bij Koh Phi Phi

Phuket bleek verrassend chill! Weer met een brommertje over het eiland crossen, 2 dagen lang vrijheid! De bergen in, naar grote buddha’s. Stops op de mooie stranden. Het water was heerlijk, damn!!!! Zo helder. En golfies, vind ik leuk. Chillen in onze art deco kamer, met een tuin met buitendouche. De avonden vulden we met sicke uitgaansstraten. Een pingpongshow hebben we gezien.
Oke, wacht, daar moet ik meer over vertellen. Dit is niet voor kleine kinderen, ouders of grootouders geschikt
—–
Je gaat naar Thailand, en je MOEt naar een pingpongshow. Hoe kun je in Thailand zijn geweest, en dat niet hebben gezien. Dachten we, het werd gezegd. Wat een ellende!!! Dat ging echt alle normen en waarden ver te buiten. Jezus, wat daar gebeurde. Pingpongballen natuurlijk, maar ook touwen met spijkers. Ze schoot ballonnen kapot. Er kwamen vissen uit. En spong op gegeven moment zelfs een pad uit. En op ‘t laatst een vogeltje.. Aaaah arm beestje!!! Echt serieus, dit is te ziek.. Ga hier nooit heen. Zonde van je geld!!
—–

Bangkok was geweldig!! Super stad!! Allemaal negatieve dingen over gehoord, maar wij (ik iig!) vonden het geweldig! Heerlijk eten, chille sfeer, uitgaan. En insecten eten dus. Kakkerlakken, kleine en grote, kikkers, sprinkhanen.. Omg!! Het was niet eens vies. Smaakte beetje naar chips. Het grootste hotel van bkk gezien, wat een uitzicht! Met tuktukjes rondgecrossed. Met bootjes over de rivier. het was voornamelijk brakjes chillen.. Awesome!!!!!!!!

Bangkok skyline vanaf het Byoke Sky Hotel

Bangkok skyline vanaf het Byoke Sky Hotel

Nu in Beijing. De verboden stad gezien (8u overstap). Dat was ook echt weer ziek.. VET!! Jezus, wat ik toch allemaal heb meegemaakt deze zomer.. Het was een fantastische reis, die over 11 uur ten einde komt. Ik zal het fijn vinden om mijn familie en vrienden weer te zien. Maar dit was onbetaalbaar. Met reizen stop ik nooit!

Social media:

Be first to comment