Thailand 2011, #1: Over 5 dagen begint de ellende!

Over vijf dagen begint de ellende!

Hallo trouwe volgers (Opa, oma en een verdwaalde vriend),

Het is weer zover. Ik ga een reissie maken! Deze keer is het land van de glimlach, het land der tropische eilanden en ook het land van de exotische ladyboys aan de beurt. Dan heb ik het natuurlijk over Thailand!
Met een goede afvaardiging van de mooiste jaarclub der Societas Studiosorum Reformatorum Wageningen trek ik 5 juli de bergschoenen aan en stap ik in het vliegtuig. (Treurig detail: ik deed nog een beetje mijn best op die wandelschoenen, mijn reispartner is daar op zijn zachtst gezegd niet in geslaagd :D ).
Na een dagje Dusseldorf vliegen we in 10 uur naar Beijing, daar gaan we 7 uurtjes een beetje rondstappen en dan vliegen we naar Bangkok. Het plan is om eerst richting het noorden te trekken. Inheemse stammen, historische ruïnes, boeddhistische tempels en olifantenverzorgingstehuizen staan hier op het program. Daarna rustig door naar het zuiden waar we de mooiste eiland ter wereld zullen bezoeken, hier wellicht een duikcursus nemen, de mangroven doorkruisen, en waar we, wie weet, een fullmoonparty zullen meepakken.
Af en toe zal ik hier de thuisblijver gerust stellen (of juist niet) met nieuwe verhalen. Ik heb er in ieder geval heeel veel zin in!

Social media:

Be first to comment