Acht maanden door OZ, NZ & Zuid Oost Azië!

Acht maanden was ik onderweg. In Sydney begonnen en me in vier maanden door Australië heen gewerkt en gereisd. Nieuw Zeeland was mijn tweede stop; twee weken over het Noordereiland reizen. Vervolgens fietste ik 2 weken door Taiwan. Daarna ben ik doorgevlogen naar Bangkok, om vanuit daar ook Laos, Vietnam en Cambodja te bezoeken. Acht fantastische maanden. Misschien wel de beste tijd uit mijn leven!
Op dit kaartje zie je waar ik allemaal ben geweest.

Hier is mijn eerste post, de dag voor vertrek. Bang en zenuwachtig als ik was, schreef ik:
“Morgen ga ik naar Australië. Alleen.. En hoogmoedig dat ik was, dacht ik: ‘ooh komt allemaal wel goed’. But now Im freaking out.. :/ :o Aah 
Ik ga trouwens wel met een groepsreis de eerste dagen. En het komt ook vast wel goed allemaal. Maar vind het nu wel spannend. 
Ik stond vandaag op met een gevoel van; ‘OH MY GOD, waarom moet ik nou weer in mijn eentje naar de andere kant voor wereld voor onbepaalde tijd’. Wat later dacht ik: ‘WAA Dit wordt zo vet, over een paar dagen ben ik aan surfen in Sydney of kangaroe aan t rijden’. En nu denk ik: ‘Hmmm nou laat maar komen dan’. 
En dan nu, dames en heren, presenteer ik u het plan. Er is geen plan. Extra spannend. Want wtf ga ik doen daar? Nouja eerst maar eens naar Sydney. Kijken of ik daar misschien tot oud&nieuw kan blijven. Anders naar Melbourne (zuidelijker). Vanuit daar wil ik in ieder geval omhoog via de Eastcoast naar Cairns ofzo. Onderweg natuurlijk werken, want dat land is kanonnenduur. Oja, ik mag ook nog naar Nieuw Zeeland, Taiwan en Thailand. 
Nou wens me maar succes, en doe maar een beetje voor me duimen. Dan vertrek ik met een gerust hart. Waaaa”

Social media:

Be first to comment